- گروه: اقتصادی
- کد خبر: 96
- بازدید: 37
- 1404/02/02 - 11:32:44
مالک یک واحد تولیدی در شهرستان گرمی:
«شیرآلات بارش هر زمان» لنگ ۱۰ میلیارد است

مالک کارخانه «شیرآلات بارش هر زمان» گفت: این کارخانه ۱۵ سال بهعنوان یک نام معتبر در صنعت شیرآلات فعالیت میکرد، اما اکنون به دلیل تورم سنگین، ناتوانی در تأمین مواد اولیه و عدم حمایتهای کافی به حالت نیمهفعال درآمده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سیفار»، نادر فتحیزاده، سرمایهگذار کارخانه «شیرآلات بارش هر زمان» در شهرک صنعتی گرمی مغان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، با ابراز نگرانی عمیق از وضعیت موجود این کارخانه و کارگرانش، اظهار داشت: تورم کمر «شیرآلات بارش هر زمان» را شکست؛ این کارخانه که به مدت ۱۵ سال بهعنوان یک نام معتبر در صنعت شیرآلات فعالیت میکرد، به دلیل تورم سنگین و ناتوانی در تأمین مواد اولیه و عدم حمایتهای کافی اکنون به حالت نیمهفعال درآمده است.وی با تشریح مشکلات پیشروی این واحد تولیدی از وعدههای بیسرانجام برخی از مسئولان گلایه کرد و گفت: در حال حاضر واحد ریختهگری «شیرآلات بارش هر زمان» تعطیل است و در واحد مونتاژ نیز تولیدات قبلی در حال مونتاژ هستند؛ این در حالی است که این کارخانه با اشتغالزایی مستقیم ۷۰ نفری برای نیروهای بومی و متخصص توانسته بود، بدون دریافت هیچ تسهیلاتی ۱۵ سال روی پای خود بایستد.
عضو هیئتمدیره کارخانه «شیرآلات بارش هر زمان» با اشاره به اینکه کارخانه در طول سالهای گذشته با تولیدات باکیفیت جایگاه خود را در بازار تثبیت کرده است، افزود: افزایش نرخ ارز و تورم، هزینههای تولید را بهشدت افزایش داده و ادامه فعالیت را برای ما دشوار کرده است.
وی با اشاره به عدم تحقق وعدههای حمایتی، تصریح کرد: وعده تخصیص ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات برای رفع مشکلات کارخانه داده شد، اما متأسفانه این مبلغ به ۴ میلیارد تومان تقلیل یافت که این تسهیلات را هم هنوز نتوانستهایم دریافت کنیم.
فتحیزاده اضافه کرد: در حال حاضر کارخانه شیرآلات بارش از سر اجبار مجبور به تعطیلی واحد ریختهگری خود شده و نیازمند حمایت جدی دولت برای بازگشت به شرایط قبلی است.
مالک این واحد تولیدی از مسئولان خواست تا با پرداخت تسهیلات یاریگر این واحد تولیدی باشند تا از تعطیلی کامل کارخانه «شیرآلات بارش هر زمان» جلوگیری کنند.
وی ابراز امیدواری کرد که با حمایتهای دولتی، این واحد تولیدی نهتنها بتواند دوباره به رونق سابق خود بازگردد و به چرخه تولید بازگردد، بلکه با ظرفیت و اشتغالزایی بیشتر در مسیر تولید گامهای بزرگتری بردارد.
فتحیزاده با بیان اینکه در صورت حمایت و رفع مشکلات موجود توانایی اشغال زایی برای ۱۵۰ نفر را هم داریم، یادآور شد: تعطیلی این کارخانه، نهتنها به اقتصاد محلی بلکه به اشتغال و معیشت کارگران نیز ضربه وارد خواهد کرد.
وی با اشاره به تعطیلی و نیمهفعال شدن چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی گرمی خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال سرمایهگذاری برای تولید، حمایت بیشتری از سرمایهگذاران بهویژه از سرمایهگذاران مناطق محرومی همچون گرمی صورت بگیرد تا شاهد تعطیلی و نیمهفعال شدن واحدهای تولیدی در کشور نباشیم.
انتهای خبر/ سبلان ما
دیدگاهها