- گروه: فرهنگی
- کد خبر: 134
- بازدید: 13
- 1404/02/25 - 09:43:49
استاد حوزه علمیه اردبیل:
دفاع از مظلومان رویکرد شهید رئیسی بود

استاد حوزه علمیه اردبیل گفت: رویکرد همیشگی شهید رئیسی، دفاع از مظلومان جهان بهویژه ملت فلسطین بود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سیفار» به نقل از «سبلان ما»، اظهار داشت: شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور فقید جمهوری اسلامی ایران، شخصیتی مؤمن و متعهد، مردمی و سادهزیست بود که همواره در میان مردم حضور داشت؛ سفرهای استانی مداوم، دیدارهای چهرهبهچهره با اقشار مختلف و اهتمام ویژه به شنیدن صدای مردم، از وی چهرهای ساخت که ملت ایران او را نه در قاب تلویزیون، بلکه در دل میدانها به یاد میآورند و این حضور مداوم در میان مردم، شهید رئیسی را به نمادی از مسئولیتپذیری و خادمی ملت تبدیل کرد.وی افزود: خستگیناپذیری از ویژگیهای بارز شخصیتی شهید رئیسی بود با وجود مسئولیتهای سنگین، ساعات متمادی به کار مشغول میشدند و در بسیاری از روزها استراحتی به معنای متعارف نداشتند؛ سادهزیستی را نه شعار، بلکه سبک زندگی خود قرار داده بود و خانهشان، رفتارشان، نوع تعاملشان با اطرافیان و حتی انتخاب وسیله سفرشان، همگی گواه بر زیست مؤمنانه و بیتکلف وی بود.
استاد حوزه علمیه اردبیل گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام تسلیت خود، چهره واقعی شهید رئیسی را چنین ترسیم کردند: «او خادمالرضا بود، کارآزموده، پرهیزگار و خردمند؛ جامعالاطراف، از بهترینهای زیر آسمان» که این تعبیرات، نهتنها بیانگر عظمت شخصیتی او از نگاه رهبری است، بلکه نشان میدهد که چه سرمایه انسانی بزرگی را از دست دادهایم.
وی تصریح کرد: از منظر مدیریتی، شهید رئیسی با رویکردی متوازن، فعال و انقلابی وارد میدان مدیریت کشور شد و در حوزه سیاست خارجی، با عضویت فعال در پیمانهای بزرگ منطقهای و جهانی؛ مانند شانگهای و بریکس، موازنهای مؤثر در روابط بینالمللی ایجاد کرد و نگاه صرف به غرب را کنار گذاشت. این چرخش، یکی از نقاط عطف دیپلماسی اقتصادی ایران در دهه اخیر بود.
قاسمی افزود: در حوزه اقتصاد، دولت شهید رئیسی طی سه سال عملکرد خود توانست شاخصهای کلان را بهبود بخشد؛ رشد اقتصادی کشور به بیش از ۵ درصد رسید، نرخ تورم روند نزولی یافت و بیکاری کاهش پیدا کرد، همچنین مسیرهای بلندمدت برای حل ریشهای مشکلات اقتصادی کشور طراحی شد که رفع ناترازیها، کاهش وابستگی به واردات و توجه به زیرساختهای صنعتی و فناورانه از جمله این موارد است.
این استاد حوزه علمیه گفت: شهید رئیسی به مسائل مهم کارگری و تولید توجه ویژهای داشت و شخصاً در پروندههایی نظیر کشت و صنعت مغان ورود کردند و توانستند حقوق کارگران و تولیدکنندگان را احیا کنند. در مسائل استانی نیز عملکرد بیسابقهای داشتند و با تمرکز بر رفع محرومیت، سفرهای استانی منظم، و تخصیص بودجههای هدفمند، به استانهای کمتر توسعهیافته جان تازهای بخشید.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات شهید رئیسی، قطع وابستگی کشور به مذاکرات خارجی برای حل مسائل داخلی بود؛ با رویکردی انقلابی، بسیاری از گرههای بهظاهر «تحریمی» از جمله کمبود واکسن کرونا، بحران برق و گاز، بدون گرهزدن آن به میز مذاکره، حل شد.
وی افزود: در عرصه منطقهای، احیای روابط دیپلماتیک با کشورهای کلیدی مانند عربستان، مصر، قطر و دیگر همسایگان، بازتابی از سیاست «همسایگی هوشمند» دولت او بود. در کنار این، پروژههای هستهای، فضایی و دیگر صنایع بنیادین که سالها متوقف مانده بودند، با رویکردی جهادی مجدداً فعال شدند.
این استاد حوزه علمیه گفت: از نظر توجه به اقشار ضعیف، دولت شهید رئیسی اقداماتی مهم در حوزه بهداشت و درمان انجام داد که از جمله آنها میتوان به رایگان شدن درمان بسیاری از بیماریها اشاره کرد؛ همچنین وی، با ارائه مشوقهای کمسابقه برای فرزندآوری، یکی از چالشهای مهم کشور را بهدرستی هدف گرفت.
انتهای خبر/ خ
دیدگاهها