جای خالی جشنواره پخت غذا باقارچ
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی <<سیفار>> این روزها که طبیعت شهرستان گرمی با شروع فصل پاییز جان تازه ای بخود گرفته و در واقع بهار دوم گرمی خودنمایی می کند، بسیاری از طبیعتگردان و اهالی هر روز دل به طبیعت زده و به جمع آوری قارچ خوراکی مشغول می شوند.
ار آنجا که قارچ خوراکی یک تغذیه سالم در سلامتی افراد به معنی واقعی به حساب می آید، و قارچ به طور کلی سدیم، چربی، کلسترول و کالری پایینی دارد و اغلب به عنوان یک ماده غذایی عملکردی شناخته میشود, لذا برگزاری جشنواره آشپزی با قارچ با هدف ترویج این ماده غذایی به عنوان تغذیه سالم و کاربرد متنوع آن در پخت غذا در شهرستان می تواند فارغ از فرهنگ سازی ، خود باعث ایجاد نوعی نشاط اجتماعی در بین اهالی و خانواده ها شود .
این مهم مستلزم برنامه ریزی و تدوین برنامه ای از سوی متولیان در حوزه خانواده و صنعت گردشگری شهرستان گرمی می باشد تا از این فرصت استفاده کرده و با برگزاری چنین جشنواره هایی نام شهرستان را پرآوازه کنند./حسینی
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 3 انتشار یافته : ۰