تاریخ انتشار: چهارشنبه 5 مهر 1402 - 8:55

جای خالی برگزاری جشنواره پخت غذا با محوریت قارچ در گرمی

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی <<سیفار>> این روزها که طبیعت شهرستان گرمی با شروع فصل پاییز جان تازه ای بخود گرفته و در واقع بهار دوم گرمی خودنمایی می کند، بسیاری از طبیعتگردان و اهالی هر روز دل به طبیعت زده و به جمع آوری قارچ خوراکی مشغول می شوند.

ار آنجا که قارچ خوراکی یک تغذیه سالم در سلامتی افراد به معنی واقعی به حساب می آید، و قارچ به طور کلی سدیم، چربی، کلسترول و کالری پایینی دارد و اغلب به عنوان یک ماده غذایی عملکردی شناخته می‌شود, لذا برگزاری جشنواره آشپزی با قارچ با هدف ترویج این ماده غذایی به عنوان تغذیه سالم و کاربرد متنوع آن در پخت غذا در شهرستان می تواند فارغ از فرهنگ سازی ، خود باعث ایجاد نوعی نشاط اجتماعی در بین اهالی و خانواده ها شود .

این مهم مستلزم برنامه ریزی و تدوین برنامه ای از سوی متولیان در حوزه خانواده و صنعت گردشگری شهرستان گرمی می باشد تا از این فرصت استفاده کرده و با برگزاری چنین جشنواره هایی نام شهرستان را پرآوازه کنند./حسینی

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل